Ontdek het beste van de Nederlandse gastronomie en internationale wijnwereld tijdens een weekend vol proeven, beleven en genieten. Tijdens dit unieke gastronomische event draait alles om topchefs, verfijnde amuses en bijzondere wijnen. Een weekend vol smaak, beleving en culinaire klasse.
100 chefs uit heel Nederland bereiden op zaterdag en zondag elk 300 signatuurgerechtjes in amuseformaat. In het Miele Experience Center zijn 18 keukens ingericht, waar telkens minimaal 15 chefs tegelijk hun gerecht presenteren. Drie keer per dag wisselen de chefs, zodat u per dag van 50 verschillende gerechten kunt proeven of van alle 100 met een weekend passe-partout.
Wij zijn trots dat chef Kenny Friederichs één van de geselecteerde deelnemers is. Met zijn creatieve signatuurgerecht laat hij zien waarom onze keuken thuishoort tussen de absolute top van Nederland. Kom proeven, laat u verrassen en ervaar zelf waarom deze dag een feest is voor elke fijnproever!
100 Chefs by Gault Millau – zaterdag 11 & zondag 12 oktober
12:00 – 18:00
Bestel uw tickets via 100 Chefs by Gault Millau