Sunday Vibes

Datum event: 19 nov 2023

Zondag 19 november 2023
Geniet van een 6 gangen menu verzorgt door Chef Marcel van Lier en Chef Michael Dyllong. De aanvangstijd is tussen 12.00u en 12.45u.
149 per couvert
*Exclusief dranken

Michael Dyllong
Michael Dyllong is een Chef uit Dortmund (Duitsland). Al vanaf jongs af aan weet hij de keuken te veroveren. Chef Dyllong staat bekend om zijn klassieke keuken met een eigentijdse, persoonlijke benadering van ingrediënten en technologie. Dyllong voelde zich als tiener al aangetrokken tot de restaurants van topklasse. Na zijn korte carrière in sterrenrestaurants in Duitsland kookte Dyllong een seizoen in Spanje. In 2009 verhuisde hij terug naar Duitsland om zijn meesterkoksopleiding af te ronden. In 2010 lukte dit en werd hij de jongste meesterkok van Duitsland.

Gedurende Chef Dyllong zijn carrière ontving hij talrijke onderscheidingen zoals de Michelin ster in 2013 of ‘’Jong Talent 2014’’ van Gault Millau. In 2015 opende Chef Dyllong samen met zijn zakenpartner het restaurant VIDA dat werd uitgeroepen tot beste ‘’trendy restaurant’’ In Duitsland.
In 2019 opende hij zijn tweede restaurant dat in 2020 bekroond werd met een Michelinster. In 2021 kwam daar zijn nieuwste aanwinst bij, restaurant The Stage.

Op 19 november mogen wij Chef Dyllong voor de tweede keer verwelkomen in Restaurant Latour, waar hij samen met Chef van Lier een bijzonder menu voor u zult serveren.

 

Delen / Share / Teile:
Sunday Vibes
Terug naar overzicht