Contact


  Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

  Restaurant Latour

  Koningin Astrid Boulevard 5
  2202 BK, Noordwijk aan Zee
  Nederland
  Telefoon: +31 (0)71 365 1304
  E-mail: restaurantlatour@huisterduin.com
   
  Openingstijden 
  Maandag: gesloten 
  Dinsdag: vanaf 18.00 uur 
  Woensdag: vanaf 18.00 uur 
  Donderdag: vanaf 18.00 uur 
  Vrijdag: vanaf 18.00 uur 
  Zaterdag: vanaf 18.00 uur 
  Zondag: gesloten
   
   
  Last minutes
  Restaurant Latour werkt samen met de app YEAT voor last-minutes plekken. Het enige wat u hoeft te doen, is de app downloaden en ons restaurant favorieten. Zo krijgt u voor de volgende keer een melding wanneer er bij ons een tafeltje vrij komt. Book and it’s yours!
   
  Dresscode
  Smart Casual 
   
  Parkeren 
  U kunt uw auto parkeren op het parkeerdek of in de parkeergarage van Grand Hotel Huis ter Duin. U betaalt €4.00 per uur waar u bij gebruik van de faciliteiten een korting van 50% op de  parkeerticket prijs ontvangt. Grand Hotel Huis ter Duin heeft 20 elektrische oplaad palen. Voor een vergoeding van €0,52 per kWh kan men hier gebruik van maken. 
   
  Openbaar vervoer
  U kunt Latour bereiken via het openbaar vervoer. De buslijnen 90, 385 en 20 komen langs de halte ‘Pickeplein’, waar u uitstapt. Vanaf het Pickeplein is het 5 minuten lopen richting Latour, via de entree van Grand Hotel Huis ter Duin.
   
  €200 &  €500 biljetten
  Grand Hotel Huis ter Duin en haar restaurants zijn verplicht om per ingeleverd biljet van €200,-/€500,- een bedrag van €5,- af te staan aan de bank. Deze kosten worden aan de gast doorbelast.  Daarnaast dienen wij de oorsprong van het biljet te registeren, door middel van uw naam en ID nummer. Uw ID nummer wordt enkel gebruikt voor registratie van de biljetten.