
Stan – Restaurant Manager & Head Sommelier
Maak kennis met Stan, onze Restaurant Manager en Head Sommelier.
Stan Kerckhoffs is sinds 2003 werkzaam bij Restaurant Latour. Een carrière van meer dan 20 jaar in Latour in de rol van Restaurant Manager, Head Sommelier en SVH Meestergastheer. Als gastheer vindt hij het belangrijk de gasten op een ongedwongen manier met zorg en aandacht te omringen.
Dankzij Stan’s uitmuntende kennis van wijnen is hij in staat mooie en verrassende wijnen te kiezen bij de gerechten. In de wijnkelder vindt u zowel bekende labels als unieke vondsten van kleine wijnboeren.
Kenny – Chef de Cuisine
Maak kennis met Kenny, onze Chef de Cuisine.
Al meer dan 5 jaar is Kenny Friederichs werkzaam bij Latour en sinds augustus 2024 onze Chef. Zijn ervaringen in meerdere sterrenrestaurants hebben hem geleerd om zijn rust te vinden in de keuken. In het combineren van de smaken en het opmaken van de gerechten kan hij zijn creativiteit kwijt. Kenny deelt graag de creaties uit de Latour keuken via social media. Voor Latour heeft hij mooie plannen: “Het restaurant is niet trendgevoelig, maar juist door in te zetten op duurzaamheid ligt er nog een mooie weg voor Latour.”
Beau – Assistant Restaurant Manager
Maak kennis met Beau, onze Assistant Restaurant Manager.
In Restaurant Latour staat het creëren van bijzondere herinneringen centraal, hier denkt Beau, onze Assistant Restaurant Manager in Restaurant Latour gelukkig hetzelfde over.
“Wat voor mij belangrijk is en waar ik echt mijn energie uit haal, is de gasten van begin tot het einde een belevenis en ervaring te geven en dat de gasten met een glimlach weer weggaan.
Maar ook de samenwerking tussen keuken en bediening om het beste in elkaar naar boven te halen en samen te kunnen sparren om zo naar een hoger niveau te kunnen gaan. Wij zijn nu bezig met thee pairing voor bij de gerechten. Niets is zo gaaf om de gerechten, samen met de keuken, te proeven en dan een thee uit te zoeken die daar het beste bij past en te vergelijken om zo tot de beste pairing te komen.”
Frank – Keukenchef
Maak kennis met Frank, onze Keukenchef.
Mijn naam is Frank van Delft, Keukenchef van Restaurant Latour. Koken is mijn passie waarbij soms velen emoties komen kijken maar uiteindelijk is het belangrijkste dat je met een glimlach naar werk komt.
Ik heb een liefde voor pure smaken en producten uit eigen omgeving. Reizen en het buitenleven inspireren me, en die ervaringen verwerk ik in de gerechten. Mijn doel is om samen met het team, Latour naar een nog hoger level te tillen.
Mariëlle – leerling
Maak kennis met Mariëlle, onze leerling.
Mijn naam is Mariëlle de Ruyter, leerling bij Restaurant Latour.
Wat voor mij belangrijk is, is het streven naar perfectie elke dag. Het consistent werken op een zeer hoog niveau daagt mij uit en inspireert mij. De creativiteit die daarbij komt kijken om er echt uit te springen als restaurant. Dat vind ik echt leuk.
Sinds kort heb ik een nieuwe uitdaging in het werken met de kaastrolley. Kenmerkend hieraan is dat we uitsluitend werken met Nederlandse kazen. Door deze kazen goed te kennen en toe te lichten aan tafel kunnen we de gasten steeds weer verrassen en bijdragen aan een onvergetelijke ervaring.
Lieke – Patissier
Maak kennis met Lieke, onze Patissier.
In de keuken werkt Lieke, onze patissier. “Ik werk nu iets meer dan een jaar in Latour als patissier. Ik heb veel interesse voor het leren van kooktechnieken buiten het patisseriegedeelte. Maar ook om mijn kennis in horeca patisserie te vergroten. Ik vind het belangrijk om gasten blij te maken aan het einde van hun diner met mooie desserts en verrassende friandises!“