Over Latour

Sinds 2005 is Restaurant Latour onafgebroken de trotse bezitter van een Michelinster. Onder leiding van Chef Marcel van Lier en SVH Meestergastheer, Restaurant manager - Head Sommelier Stan Kerckhoffs serveren zij Frans georiënteerde gerechten met bijpassende wijnen. Geïnspireerd door de vele reizen, gaan de heren steeds weer op zoek naar de ultieme smaakbeleving. Dit doen zij vanzelfsprekend met respect voor de natuur. De juiste combinatie van wijn en spijs geeft uw diner een extra dimensie. De smaak van een gerecht komt hierdoor nog beter tot zijn recht. In de cavé hebben zij zowel wijnen van traditionele wijnhuizen, als van kleine wijnboeren. Rekening houdend met uw wensen, hebben zij voor elk gerecht een passende wijnsuggestie.

Michelinsterren Duo

Stan Kerckhoffs is sinds 2003 SHV – Meestergastheer, Restaurant manager en Head Sommelier bij Latour. Als gastheer vindt hij het belangrijk de gasten op een ongedwongen manier met zorg en aandacht te omringen. Dankzij zijn uitmuntende kennis van wijnen is hij in staat mooie en verrassende wijnen te kiezen bij de gerechten. Samen met Chef de Cuisine Marcel van Lier laten zij u graag meegenieten van de nieuwste ontdekkingen. Wilt u nog meer te weten komen over maitre? dat kan via @maitrelatour.

Van Lier is sinds 2000 de bevlogen Chef de Cuisine van Restaurant Latour. Hij haalt zijn inspiratie uit alle werelddelen. Met zorgvuldig gekozen, pure producten creëert hij bijzondere culinaire gerechten, die niet alleen heerlijk smaken maar ook nog eens als ware kunstwerken worden gepresenteerd. Bekijk meer op @chefmarcelvanlier.

Jong talent

Tim is winnaar van de Nationale Hennesy Gastvrijheidsprijs 2019 en Assistent Maitre in Restaurant Latour. Tim is zijn carrière in de horeca begonnen als afwasser. Daarna is hij doorgegroeid naar bartender en medewerker bediening. Hij heeft in zijn carrière veel mogen leren van enthousiaste maîtres en ondernemers en via die weg is hij geworden wie hij nu is. Het verbluffen van de gasten aan tafel vindt hij fantastisch en ook van het gastencontact krijgt hij geen genoeg. Het werken met mooie producten is zijn passie. De Nederlandse kaaswagen in Latour is een product naar zijn hart en geeft hij elke keer weer zijn invulling aan. Blijf op de hoogte wat Tim doet via @timwellenberg.

Al meer dan 5 jaar is Kenny werkzaam bij Latour. Hij is begonnen als Chef de Partie en is inmiddels al 3 jaar Sous Chef. Zijn ervaringen in meerdere sterren restaurants hebben hem geleerd om zijn rust te vinden in de keuken. In het  combineren van de smaken en het opmaken van de gerechten kan hij zijn creativiteit kwijt. Kenny deelt graag de creaties uit de Latour keuken via social media. Voor Latour heeft hij mooie plannen. Het restaurant is niet trendgevoelig, maar juist door in te zetten op duurzaamheid ligt er nog een mooie weg voor Latour. Als u meer creaties wilt zien kijk op @kenny_latour.