Over Latour

Sinds 2005 is Restaurant Latour onafgebroken de trotse bezitter van een Michelin ster. Onder leiding van Chef Marcel van Lier en Maître – Sommelier Stan Kerckhoffs serveren zij Frans georiënteerde gerechten met bijpassende wijnen. Geïnspireerd door de vele reizen, gaan de heren steeds weer op zoek naar de ultieme smaakbeleving. Dit doen zij vanzelfsprekend met respect voor de natuur. De juiste combinatie van wijn en spijs geeft uw diner een extra dimensie. De smaak van een gerecht komt hierdoor nog beter tot zijn recht. In de cavé hebben zij zowel wijnen van traditionele wijnhuizen, als van kleine wijnboeren. Rekening houdend met uw wensen, hebben zij voor elk gerecht een passende wijnsuggestie.

Michelin sterren Duo

Stan Kerckhoffs is sinds 2003 SHV – Meestergastheer, Maitre en Sommelier bij Latour. Als gastheer vindt hij het belangrijk de gasten op een ongedwongen manier met zorg en aandacht te omringen. Dankzij zijn uitmuntende kennis van wijnen is hij in staat mooie en verrassende wijnen te kiezen bij de gerechten. Samen met Chef de Cuisine Marcel van Lier laten zij u graag meegenieten van de nieuwste ontdekkingen.

Van Lier is sinds 2000 de bevlogen chef de cuisine van Restaurant Latour. Hij haalt zijn inspiratie uit alle werelddelen. Met zorgvuldig gekozen, pure producten creëert hij bijzondere culinaire gerechten, die niet alleen heerlijk smaken maar ook nog eens als ware kunstwerken worden gepresenteerd.