Het Kaasatelier

Het Kaasatelier specialiseert zich in het inkopen, affineren en leveren van kaas aan de horeca. Het bedrijf is opgericht in 2018 door ondernemers Joost van Nijnatten en Lotte Franken. Na jarenlange ervaring in het hogere horeca-segment hebben zij in 2014 de overstap gemaakt naar het affineren van kaas. Met hun ervaring en passie voor de horeca denkt het ondernemersstel graag mee met horecabedrijven over het juiste kaasassortiment, kaas-drank combinaties en het verwerken van kazen in gerechten.

 

Ambachtelijkheid staat bij Het Kaasatelier hoog in het vaandel. De jonge ondernemers gaan daarom zelf langs bij kleine kaasboeren door heel Europa. Zij zoeken de kaasmakers die de ambacht van het kaasmaken tot een ware kunst hebben verheven. Met deze boeren gaat Het Kaasatelier een nauwe samenwerking aan om de beste kazen aan de Nederlandse horeca te kunnen leveren.

 

Het Kaasatelier werkt samen met Latour om een passend aanbod aan kazen voor het restaurant te selecteren. Het restaurant gelooft in jong talent in de horeca industrie. Latour werkt daardoor graag samen met deze lokale en jonge ondernemers die met hun passie en ervaring kwaliteit leveren.

Delen / Share / Teile:
Het Kaasatelier
Terug naar overzicht