Maravillas

Bij Restaurant Latour draait alles om verfijning, beleving en perfectie; tot in het kleinste detail. Een essentieel onderdeel van die ervaring is het servies waarop de gerechten worden gepresenteerd. Elk bord en elk schaaltje draagt bij aan het verhaal dat de keuken vertelt, en vormt daarmee een onmiskenbaar onderdeel van de totaalbeleving in het restaurant.

De samenwerking met Maravillas en eigenaresse Esther bleek daarin een perfecte match. Haar uitgesproken oog voor detail, grote mate van flexibiliteit en een breed, ambachtelijk aanbod maakten het mogelijk om samen een uniek serviesconcept te ontwikkelen. Wat begon met een aantal kleine schaaltjes voor de amuses, is inmiddels uitgegroeid tot een volledig op maat gemaakte servieslijn die exclusief is ontworpen voor Latour.

Uit handen gevormd, door vuur gebakken

Het design en kleurgebruik van het servies zijn bewust gekozen in lijn met de filosofie van Latour: de harmonie tussen land en zee. Zilte tinten en aardse nuances wisselen elkaar af en versterken op subtiele wijze de presentatie van de gerechten. Zo ontstaat er een samenspel tussen gerecht, bord en omgeving; een verfijnde balans die de gastronomische beleving naar een hoger niveau tilt.

De creatieve reis tussen Latour en Maravillas stopt echter niet bij het huidige resultaat. Achter de schermen wordt al gewerkt aan een volgende stap binnen de servieslijn: een vernieuwend ontwerp dat nog niet op de markt is gebracht. Een exclusief element dat het lunchen of dineren bij Latour nog unieker maakt en een blijvende indruk achterlaat.

Sustainable Development Goal:
De samenwerking met Maravillas draagt bij aan SDG 12 – verantwoorde consumptie en productie.

Delen / Share / Teile:
Maravillas
Terug naar overzicht