Menu voor liefhebbers van groente en fruit
Met een perfecte balans van 50/50 nemen de twee chefs gezamenlijk de verantwoordelijkheid op zich voor de ontwikkeling van de menukaart. Deze samenwerking symboliseert de visie op gelijkheid en wederzijds respect, waarbij de Chefs hun individuele focus en creativiteit inbrengen.
Senior Chef Marcel van Lier, Junior Chef Kenny Friederichs
MENU LATOUR
vegetarisch menu
(per hele tafel tot 20:00 uur te bestellen)
rode biet - radijs - kapperblad
prei - daslook - Parmezaan
wortel - kimchi - shiso green
bleekselderij - groene appel - lavas - gerookte crème fraîche
champignon - basilicum - tonkaboon
prei - daslook - Parmezaan
wortel - kimchi - shiso green
bleekselderij - groene appel - lavas - gerookte crème fraîche
champignon - basilicum - tonkaboon
LATOUR XPERIENCE
120
KOOLRABI
kimchi - komkommer - earl grey
GELE BIET
aji amarillo - dragon - duindoornbes
RETTICH
XO - soja - shiitake
SPITSKOOL
tempeh - enoki
*SELECTIE VAN KAZEN
suppl. per stuk 4,50
AARDBEI
rabarber - yoghurt - brioche
FRIANDISES
smaken van de patissier