Menu voor liefhebbers van groente en fruit
Met een perfecte balans van 50/50 nemen de twee chefs gezamenlijk de verantwoordelijkheid op zich voor de ontwikkeling van de menukaart. Deze samenwerking symboliseert de visie op gelijkheid en wederzijds respect, waarbij de Chefs hun individuele focus en creativiteit inbrengen.
Senior Chef Marcel van Lier, Junior Chef Kenny Friederichs
MENU LATOUR
KOOLRABI
kimchi - komkommer - earl grey
GELE BIET
aji amarillo - dragon - duindoornbes
RETTICH
XO - soja - shiitake
WITTE ASPERGE
chaource - aardappel - peulvruchten
SPITSKOOL
tempeh - enoki
SELECTIE VAN KAZEN
suppl. per stuk 3,50
BANAAN
miso - toffee
KOOLRABI
kimchi - komkommer - earl grey
GELE BIET
aji amarillo - dragon - duindoornbes
BLEEKSELDERIJ
geitenyoghurt - lavas - groene appel
RETTICH
XO - soja - shiitake
WITTE ASPERGE
chaource - aardappel - peulvruchten
SPITSKOOL
tempeh - enoki
SELECTIE VAN KAZEN
suppl. per stuk 3,50
BANAAN
miso - toffee