Á la carte
Met een perfecte balans van 50/50 nemen de twee chefs gezamenlijk de verantwoordelijkheid op zich voor de ontwikkeling van de menukaart. Deze samenwerking symboliseert de visie op gelijkheid en wederzijds respect, waarbij de Chefs hun individuele focus en creativiteit inbrengen.
Senior Chef Marcel van Lier, Junior Chef Kenny Friederichs
VOORGERECHTEN
GELE BIET
32.50
aji amarillo - dragon - duindoornbes
KABELJAUW
39.50
plankton - bleekselderij - gedroogde garnaal
KALFSZWEZERIK
45.00
dadel - bacon - amandel
HOOFDGERECHTEN
WITTE ASPERGE
38.50
chaource - aardappel - peulvruchten
SPITSKOOL
38,50
tempeh - enoki
ZEEDUIVEL
52.50
venkel - piment d'espelette - chorizo
POLDERLAM
62.50
spekbokking - zeekraal - aubergine
NAGERECHTEN
SELECTIE VAN KAZEN
3.50
per stuk
BANAAN
18.50
miso - toffee
DAME BLANCHE
18.50
''Latour style''
PER BOL
3.50
vanille
chocolade
banaan sorbet
tropisch fruit sorbet
Heeft u een allergie? Meld het ons.