Á la carte
Met een perfecte balans van 50/50 nemen de twee chefs gezamenlijk de verantwoordelijkheid op zich voor de ontwikkeling van de menukaart. Deze samenwerking symboliseert de visie op gelijkheid en wederzijds respect, waarbij de Chefs hun individuele focus en creativiteit inbrengen.
Senior Chef Marcel van Lier, Junior Chef Kenny Friederichs
VOORGERECHTEN
GELE BIET
32.50
aji amarillo - dragon - duindoornbes
YELLOWTAIL KINGFISH
42.50
oester - laos - rettich
LANGOUSTINE
50.00
zeesla - verveine - earl grey
KALFSZWEZERIK
45.00 (*25.00)
dadel - bacon - amandel
(*) supplement prijs uitbreiding Latour Xperience
HOOFDGERECHTEN
SPITSKOOL
38.50
tempeh - enoki - edamame
SNOEKBAARS
52.50
spekbokking - prei - mierikswortel
OSSENHAAS
57.50
ossenstaart - knolselderij - zwarte knoflook
REE
62.50
zure kers - hazelnoot - koffie
(*) supplement prijs uitbreiding Latour Xperience
NAGERECHTEN
SELECTIE VAN KAZEN
25
& garnituren
AARDBEI
19.50
rabarber - yoghurt - brioche
DAME BLANCHE
19.50
''Latour style''
PER BOL
4.50
vanille
chocolade
geitenyoghurt
aardbei sorbet
Heeft u een allergie? Meld het ons.