VOORGERECHTEN
GROENTEN EN KRUIDEN VAN HET MOMENT
32.50
van de Wijdehorst - augurk - groene peper
FLESPOMPOEN
32.50
rode paprika - duindoornbes - Madame Jeanette
“BIJVANGST”
39.50
uit de Noordzee - koolrabi - Nederlandse wasabi
KWARTEL
39.50
rouleaux - Albufera - zeebaarslever - zilte kruiden
SIGNATUUR
PIJLSTAARTINKTVIS
24.50
rode paprika - aji amarillo
HOOFDGERECHTEN
AUBERGINE
38.50
shiitake - koolrabi - peterselie
KABELJAUW
52.50
zacht gegaard - spekbokking - boekweit
DUBBELDOEL RUND
57.50
entrecôte - Olde Remeker - codium
POLDERHAAS
62,50
gebraden - spruit - Cydonia
NAGERECHTEN
SELECTIE VAN NEDERLANDSE KAZEN
25.00
& garnituren
RODE BIET
19.50
pompoenpit - rozijn - zoethout - vanille
SOUFFLÉ
21.50
Hollandse vanille – duindoorn – amandel
(20 minuten bereidingstijd)
PER BOL
4.50
vanille
dragon
peer sorbet
Heeft u een allergie? Meld het ons.